• Swingende saxofoonsound in de Cultuurschuur

    Liefhebbers van een goed stuk muziek: opgelet! Op uitnodiging van de Culturele Raad Wieringermeer laten zaterdagavond 4 maart 5 muzikanten horen hoe gangbare saxofooninstrumenten als de alt-tenor-sopraan-en bariton sax klinken. Er is een gevarieerd programma Lees meer..
  • Opknapbeurt Lutjestrand

    Het Lutjestrand in Westerland wordt door de Gemeente Hollands Kroon klaar gemaakt voor de komende zomer. Volgens Edwin Wittink moet je er even doorheen kijken maar dan zie je het oude Lutje weer, om verliefd Lees meer..
  • Verkeerscontrole Anna Paulowna

    Anna Paulowna – Vandaag heeft de politie op het parkeerterrein van voetbalvereniging Kleine Sluis te Anna Paulowna een verkeerscontrole gehouden. Onze HTVP*-studenten hebben deze controle ten behoeve van hun examen georganiseerd. Bij deze verkeerscontrole werd Lees meer..

Noordkop Nieuws

LADA luistert in Middenmeer

22 februari 2017

Middenmeer – Op de goed bezochte openbare fractievergadering, maandag 20 februari, waren twee onderwerpen waarvoor insprekers naar De Meerbaak gekomen Lees meer..

Opknapbeurt Lutjestrand

21 februari 2017

Het Lutjestrand in Westerland wordt door de Gemeente Hollands Kroon klaar gemaakt voor de komende zomer.

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Auto in de kreukels

21 februari 2017

Wieringerwerf – Zaterdagmorgen even na elven is op de Medemblikkerweg in de buurt van het Wagenpad een auto van de Lees meer..

Luister Live

live

Advertentie

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Noordkop Nieuws Archief