• Inbrekers zeer actief in deze regio

  Inbrekers zeer actief in deze regio

  Hollands Kroon – Wederom zijn er lieden die weinig zin hebben om zich nuttig te maken voor de samenleving en dan maar op het roverspad gaan. Afgelopen weekend was het weer raak in Nieuwe Niedorp. Lees meer..
 • Kosteloos uw fiets graveren

  Kosteloos uw fiets graveren

  Anna Paulowna – Op vrijdag 4 november, van 13.00 uur tot 16.30 uur, zal de politie in samenwerking met ‘Centrum Fietsdiefstal’ een graveersessie houden bij het winkelpand van ‘Kooij Tweewielers’ aan de C. Keijzerslaan 2 Lees meer..
 • Glazen Huis staat in de steigers

  Glazen Huis staat in de steigers

  Hippolytushoef – De stichting Glazenhuis Hippolytushoef en RTV Noordkop zijn druk doende met de voorbereidingen van het vierde Glazen Huis, dat op zaterdag 17 en zondag 18 december op het plein voor de katholieke kerk Lees meer..
 • Sponsor Succes 4

  Sponsor Succes 4

  Hippolytushoef – Café Waddenzee, het horecabedrijf op de gelijknamige camping in Westerland, prijkt vanaf dit seizoen op de borst bij de voetballers van Succes 4. Deze oudere jongeren mochten onlangs het nieuwe gesublimeerde clubshirt voor Lees meer..

Noordkop Nieuws

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Zorg voor iedereen

22 oktober 2016

Wieringerwerf – Ook in Wieringerwerf zijn veel mensen enthousiast over het initiatief van de SP om te streven naar een Lees meer..

Luister Live

live

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Inloopochtend in Posthuis

van Cor Lont in Ingezonden

Inloop- en ontmoetingsochtend Posthuis Middenmeer op de 1e en 3e donderdag in november. Voor de maand november is dit op resp. donderdag 3 en 17 november a.s. Andere mensen ontmoeten, even lekker praten en uitwisselen Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief