• Uitslagen voetbal

  ZAP – KFC 0-1 DWOW – Spirit ’30 2-0 Flevo – Hollandia T 0-3 Wieringerwaard – Winkel 1-3 Wiron – HOSV afgelast MOC – VZV 4-2
 • Maedilon/VZV toch tevreden na verlies tegen Quintus

  (door: Theo Moras) Maedilon/VZV heeft de eerste wedstrijd van de nacompetitie in de kampioenspoule zoals verwacht verloren met 31-23 van Ouintus. Archieffoto: Patrick Hogervorst.  Stoppen Britt Stegers gevoelige aderlating Team Maedilon/VZV!  Deze uitslag bied toch Lees meer..
 • Opbouwen Lentetuin (video verslag)

  Afgelopen week is onze redactie op pad geweest voor een reportage over de Lentetuin en heeft daar een video verslag van gemaakt. Vandaag het eerste deel. De redactie is zaterdag wezen kijken bij het opbouwen Lees meer..
 • Welkoop voor ramp behoed

  Anna Paulowna – Vrijdagmiddag is door kordaat optreden van brandweer en personeel van Welkoop aan de Kerkweg een grote brand voorkomen. Een auto die geparkeerd stond vlak bij het pand vatte door onbekende oorzaak plotseling Lees meer..

Noordkop Nieuws

Brommobiel in de sloot

24 februari 2017

Slootdorp – Vrijdagmiddag is op de N248, tussen Middenmeer en Wieringerwerf ter hoogte van de Praamweg een brommobiel op zijn Lees meer..

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Luister Live

live

Advertentie

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Klaverjassen bij Kansrijk Nieuws

van Cor Lont in Ingezonden

Kansrijk Nieuws gaat op zondagmiddag 26 februari om 14.00 uur klaverjassen in de Carroussel aan het Verhoefpark in Breezand. Zaal open om 13.30 uur. Verder is volgens de organisatie alles hetzelfde: € 7,-  entree, geen Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief