• A Christmas Carol op het toneel

  A Christmas Carol op het toneel

  Hippolytushoef – Na maanden van voorbereiding en repeteren is het uur U nabij. Komend weekeinde beleeft de bijzondere productie Scrooge haar première. Toneelvereniging Succes is klaar om de door regisseur Bert Schuiling geschreven bewerking van Lees meer..
 • Uitslagen HSV Wieringen

  Uitslagen HSV Wieringen

  Laatste baarswedstrijd HSV Wieringen d.d. 04-12-2016 1e H. Bekkema 30 stuks 2e G. Beer 27 stuks 3e M. Korf 14 stuks 4e R. Beer 12 stuks 5e G. Veger 9 stuks 6e B van Dalen Lees meer..
 • Expert gaat verhuizen

  Expert gaat verhuizen

  Wieringerwerf – Elektronicagigant Expert gaat zijn boeltje pakken en gaat verhuizen naar het oude pand van de Rabobank aan het Omtaplein, aldus meldt het NHD op haar website. Medio november 2017 moet de verbouwing klaar Lees meer..
 • Kerstconcert Creona in de Cultuurschuur

  Kerstconcert Creona in de Cultuurschuur

  Creona, een begrip in de Wieringermeer en wijde omgeving, komt op uitnodiging van de Culturele Raad naar de Cultuurschuur. Op zaterdagavond 17 december zullen zij in een feestelijke theaterzaal een concert verzorgen en daarbij alle Lees meer..

Noordkop Nieuws

Expert gaat verhuizen

5 december 2016

Wieringerwerf – Elektronicagigant Expert gaat zijn boeltje pakken en gaat verhuizen naar het oude pand van de Rabobank aan het Lees meer..

Theo is gek op koffie

4 december 2016

Hollands Kroon – Net zoals Job Cohen bekend stond als de theedrinkende burgemeester van Amsterdam, is Theo Groot inmiddels de Lees meer..

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Luister Live

live

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Einde Zure Gekken verhaal

van Cor Lont in Ingezonden

Ingezonden brief door Theo Moras. Reactie uit onverwachte hoek. Ik was dan wel niet ‘geschokt’ maar wel zeer verbaasd dat juist mevrouw Buczynski met dergelijke argumenten op het inspreken reageerde. Mevrouw Buczynski reageerde met de Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief