• Lekker eten met elkaar

    Middenmeer/ Wieringerwerf – De beide ontmoetingsdiners in februari waren weer erg succesvol. De zaal was vol en het was erg gezellig. De koks hadden weer erg hun best gedaan; het eten was voortreffelijk. En wat Lees meer..
  • Henk-Maarten van Teulingen verrast en vereerd

    Breezand – Voor zijn thuispubliek in de Zwaluwvluchthal heeft Henk-Maarten van Teulingen zaterdagavond 18 februari het Jo Vermaire Lentetuinboeket uitgereikt gekregen. Fotobijschrift v.l.n.r.: Frank van den Hoek, Henk-Maarten van Teulingen en Jo Vermaire. Fotografie: Rosemarie Lees meer..
  • ZorgFonds manifestatie in Den Haag

    (door: Kees Zwaan) Den Haag – Zaterdag 18 februari was het zover. Ruim 10.000 mensen uit heel Nederland namen de moeite om te demonstreren tegen de Zorgverzekeringen. Bussen uit alle windstreken van Nederland brachten de Lees meer..

Noordkop Nieuws

Parel voor Hayke Burghout

18 februari 2017

Hippolytushoef – ‘Vreselijk overdreven’, vindt Hayke de Parel die ze kreeg. Maar haar ploegchef Richard Boersen denkt daar anders over: Lees meer..

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Luister Live

live

Advertentie

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Meer weten over Boeddhisme of over Mediteren?

van Cor Lont in Ingezonden

Hippolytushoef – Op maandag 6 maart vanaf 19.00 uur houdt Leen van der Meij in het dorpshuis aan de Kerkhofsteeg 2 te Hippolytushoef een lezing over Boeddhisme. In deze lezing gaat Leen van der Meij Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief