• Uitslagen HSV Wieringen

  Uitslagen HSV Wieringen

  Eerste bootwedstrijd van H.S.V. Wieringen met de Dageraad uit Den Oever, Er waren 17 vissers aan boord die tesamen 20 vissen boven water haalden met een lengte van 442 cm, 1e Gert Bart met 3 Lees meer..
 • Expositie Skager AC

  Expositie Skager AC

  In de Cultuurschuur te Wieringerwerf wordt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2016 een expositie gehouden Dinsdag 4 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur wordt er nog een officieel tintje aangegeven met Lees meer..
 • Mannen gedragen zich vervelend

  Mannen gedragen zich vervelend

  Schagen – Tijdens toezicht op de Markt in Schagen, zag de politie een opstootje tussen 2 mannen. De mannen werden gescheiden maar een vriend, een 22-jarige man uit Kolhorn, bleef zich maar opdringen. Ongeveer 10 Lees meer..

Noordkop Nieuws

Expositie Skager AC

26 september 2016

In de Cultuurschuur te Wieringerwerf wordt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2016 een expositie gehouden Dinsdag 4 Lees meer..

Megaklus Boskalis

25 september 2016

(door: Theo Moras) ’t Veld – Vrijdag jl. klaarden de werknemers van Boskalis een mega klus, hoewel er wel veel Lees meer..

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Luister Live

live

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Toneelvoorstelling Alzheimer café de Bron

van Cor Lont in Ingezonden

(door: Theo Moras) Schagen – Woensdag jl. is voor een groot aantal belangstellenden de toneelvoorstelling “Verdeeld” opgevoerd. Het was een prachtige voorstelling opgevoerd door twee dames van het eiland Texel. Het stuk vertelde het verhaal Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief