• Marit Raaijmakers ongenaakbaar op NK Derny

  Marit Raaijmakers ongenaakbaar op NK Derny

  Apeldoorn – Het is de bloedvorm waarin ze op dit moment verkeerd, waardoor de uit Hippolytushoef afkomstige Marit Raaijmakers op ongenaakbare wijze haar NK titel achter de Derny prolongeerde. Met meerdere rondes voorsprong op de Lees meer..
 • Zorg voor iedereen

  Zorg voor iedereen

  Wieringerwerf – Ook in Wieringerwerf zijn veel mensen enthousiast over het initiatief van de SP om te streven naar een Zorgfonds voor alle Nederlanders. Op het winkelplein stonden zaterdag 22 oktober enkele SP-leden om steun Lees meer..
 • Mini Den Das Festival 2016

  Mini Den Das Festival 2016

  ’t Veld – Het Mini Den Das Festival wordt dit jaar georganiseerd door Winkel’s Harmonie en vindt plaats op zondag 30 oktober vanaf 14.00 uur in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld. De deelnemende leerlingenorkesten zijn: Lees meer..
 • Brandweer onverwachts op bezoek

  Brandweer onverwachts op bezoek

  Den Oever – De vrijwillige brandweer van het Oeverse vissersdorp werd vrijdagmorgen gealarmeerd voor een ongeval met gevaarlijke stoffen aan de Robbenoordstraat. Ter plaatse bleek dat werklieden tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding hadden geraakt. Zij hadden Lees meer..

Noordkop Nieuws

Zorg voor iedereen

22 oktober 2016

Wieringerwerf – Ook in Wieringerwerf zijn veel mensen enthousiast over het initiatief van de SP om te streven naar een Lees meer..

Nep facturen

21 oktober 2016

Ziggo waarschuwt voor het volgende; Internetcriminelen versturen e-mails, die lijken op een factuurmail van Ziggo. Opvallend aan deze phishingmail is Lees meer..

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Luister Live

live

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Steun voor Zorgfonds

van Cor Lont in Ingezonden

Wieringerwerf – Zaterdagmorgen 22 oktober staan leden van de SP Hollands Kroon in het (winkel) centrum van Wieringerwerf om het Zorgfonds te promoten. Er zal aan winkelende voorbijgangers gevraagd worden om hun steun. Er zijn Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief