• Welkoop voor ramp behoed

  Anna Paulowna – Vrijdagmiddag is door kordaat optreden van brandweer en personeel van Welkoop aan de Kerkweg een grote brand voorkomen. Een auto die geparkeerd stond vlak bij het pand vatte door onbekende oorzaak plotseling Lees meer..
 • Brommobiel in de sloot

  Slootdorp – Vrijdagmiddag is op de N248, tussen Middenmeer en Wieringerwerf ter hoogte van de Praamweg een brommobiel op zijn kant te water geraakt. Gelukkig stond de sloot droog. De bestuurder is nagekeken in de Lees meer..
 • Snippe rioolreiniging komt naar Hippo

  Winkel/Hippolytushoef – Snippe Rioolreiniging Service verhuist naar Hippolytushoef. Het bedrijf is nu nog gevestigd in Winkel maar eigenaars Michel en Miranda hebben een bedijfspand, inclusief kantoor en kantine, op het industrieterrein in Hippolytushoef gekocht en Lees meer..
 • Helpt u mee Balgzand opruimen?

  Zaterdag 11 maart zijn er weer helpers nodig voor het opruimen van Balgzand bij Den Helder. Aan het eind van de winter ligt er altijd veel zwerfvuil op de schorren en tegen de dijk. Vaak Lees meer..

Noordkop Nieuws

Brommobiel in de sloot

24 februari 2017

Slootdorp – Vrijdagmiddag is op de N248, tussen Middenmeer en Wieringerwerf ter hoogte van de Praamweg een brommobiel op zijn Lees meer..

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Geen oud papier

23 februari 2017

Wieringerwerf – In verband met de verwachte storm heeft Roele de Vries besloten om vandaag (23 februari) geen oud papier Lees meer..

Luister Live

live

Advertentie

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Klaverjassen bij Kansrijk Nieuws

van Cor Lont in Ingezonden

Kansrijk Nieuws gaat op zondagmiddag 26 februari om 14.00 uur klaverjassen in de Carroussel aan het Verhoefpark in Breezand. Zaal open om 13.30 uur. Verder is volgens de organisatie alles hetzelfde: € 7,-  entree, geen Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief