• Ernstig ongeval

    Ernstig ongeval

    (van onze mediapartner NH) Middenmeer – Een trekker en een personenauto zijn vanmiddag op de Schagerweg tussen Middenmeer en Kolhorn frontaal op elkaar gebotst. In de personenauto zat een vader met zijn twee dochters. De Lees meer..
  • Ouders  in actie voor veiligheid kinderen

    Ouders in actie voor veiligheid kinderen

    (van onze mediapartner RTVNH) Westerland – Bezorgde ouders in Westerland hebben vanmiddag spandoeken opgehangen om automobilisten te waarschuwen. Ze zijn bang dat het vele verkeer voor slachtoffers gaat zorgen onder de kinderen. Auto’s, vrachtwagens, trekkers Lees meer..

Noordkop Nieuws

Ernstig ongeval

26 augustus 2016

(van onze mediapartner NH) Middenmeer – Een trekker en een personenauto zijn vanmiddag op de Schagerweg tussen Middenmeer en Kolhorn Lees meer..

Baggeren Poldertuin

26 augustus 2016

Baggerbedrijf West-Friesland is momenteel druk bezig met het uitbaggeren van de sloten in en rond de Poldertuin in Anna Paulowna. Lees meer..

Noordkop Sport

Advertentie

Banner Kroonkeukens

Snelheidscontrole

23 augustus 2016

Middenmeer – Op maandagavond hield de politie een snelheidscontrole op de Schagerweg in Middenmeer. Tussen 18.50 en 21.15 uur passeerden Lees meer..

Luister Live

live

advertentie

300x300 Besteljehout

Facebook

Advertentie

advertentie-2

Weersverwachtingen

Ingezonden!

Fietspad Hartweg alweer begaanbaar

van Ralph Van Dongen in Ingezonden

(Door Theo Moras) Zijdewind – Ooms Constructions heeft het fietspad vanaf Zijdewind richting Winkel in een paar dagen nagenoeg afgewerkt. Begonnen ze dinsdagmorgen met het affrezen van het bestaande rijwielpad woensdagochtend om 7 uur werd Lees meer..

Noordkop Nieuws Archief