COWWI Hollands Kroon en Schagen stopt 1 april

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Vanaf 1 april stoppen de gemeenten Hollands Kroon en Schagen met de samenwerking in het COWWI (Centrale Ondersteuning Wijkteams, Werk en Inkomen). Beide gemeenteraden hebben dit eind 2016 besloten. Inwoners die voor hun uitkering te maken hebben met het COWWI, kunnen vanaf die datum terecht bij hun eigen gemeente. Voor deze inwoners gaat dus het een en ander veranderen.

Hollands Kroon
Inwoners van Hollands Kroon kunnen vanaf 1 april via het contactformulier op de website www.hollandskroon.nl, WhatsApp (06 134 579 03) en de telefoon (088 321 5000) contact opnemen met hun gemeente. Gemeente Hollands Kroon werkt op afspraak, bij inwoners thuis of op een locatie in de gemeente. Er is geen inloopspreekuur. Willen inwoners van Hollands Kroon een afspraak maken, dan kunnen zij hiervoor contact opnemen met de gemeente.

Schagen
Inwoners van Schagen kunnen vanaf 1 april voor informatie of vragen terecht op www.wijkteam-schagen.nl. Bellen kan via (0224) 210 400. Tijdens openingstijden kunnen inwoners van de gemeente Schagen binnenlopen aan de Laan 19 in Schagen waar zij gebruik kunnen maken van computers. Ook zijn hier gastheren en –vrouwen die hen kunnen helpen. Deze zijn er van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Op zowel www.hollandskroon.nl als www.schagen.nl staan voor inwoners de meest gestelde vragen en antwoorden over de veranderingen. Inwoners die een uitkering ontvangen, krijgen van de gemeente een brief over de veranderingen.

advertentie