Een bierfestijn in Wieringerwerf

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Wieringerwerf – Nadat de Lions bierproeverij in 2014 in Hippolytushoef een groot succes was, wordt dit festijn op veler verzoek herhaald. Nu op zondag 12 april vanaf 14.00 uur in Wieringerwerf, waar zij te gast zijn in café Bij de Buren.

De Lions en Bij de Buren willen u samen een onvergetelijk middag aanbieden die in het teken staat van het kennismaken met verschillende brouwproducten.

Wij hebben enkele bieren uitgezocht en wij hebben zelfs enkele brouwers bereid gevonden om hun verhaal bij het bier te houden.

Bier brouwen is een ambacht. Eigenlijk een kunst. Veel brouwers passen het brouwproces aan waardoor een eigen smaak aan het bier wordt gegeven. Op die manier krijg je bieren met veel smaaknuances: elke slok belooft dus interessant te worden.

Wij kunnen u dus een plezierige, smaakvolle en gezellige middag aanbieden, waar u de kans hebt iets op te steken over bier en bier brouwen en waar u met andere liefhebbers kunt discussiëren over…. Over van alles eigenlijk, maar ook over de smaak van het bier.

Natuurlijk staat café Bij de buren garant dat er ook een hapje wordt geserveerd.

De bierproeverij wordt muzikaal omlijst. Wie? Laat u verrassen.

U bent welkom als u de entree van € 20,– betaald. Daarvoor krijgt u 5 muntjes, een speciaal Lions proefglas en vier hapjes aangeboden.

De Lions bestaan dit jaar 100 jaar en ondersteunen de nationale actie voor Het Vergeten Kind. Zie ook meer informatie van onze actie op www.hetvergetenkind.nl

advertentie