Maedilon VZV houdt open trainingsdagen

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

’t Veld – Voor ambitieuze jeugdhandbalsters uit de Noordkop organiseert eredivisievereniging Maedilon VZV de komende weken drie open trainingen. Voor wie ervaren hoe het is op een hoger niveau te handballen, is er een uitnodiging om op de proeftrainingen te verschijnen.

VZV, dat met zijn juniorenteams in de hoogste landelijke klassen uitkomt, noemt dat Open Trainingsdagen.

Onze handbalclub richt zich met deze dagen op de jeugd uit de D, C en B-categorie (van 10 tot 16 jaar). Hoofdtrainer Betty Plasmeijer, coach van dames 1, zal leiding geven aan deze trainingen. Alle andere trainers van Maedilon VZV staan ook klaar voor jeugdige talenten uit de omgeving ’t Veld (van Schagen tot Heerhugowaard).

De Open Trainingsdagen zijn:

Dinsdag               28 februari (18.30 – 20.00 uur) Sporthal  ’t Zijveld ’t Veld

Zaterdag             4 maart (08.15 – 10.00 uur) Sporthal  ’t Zijveld

Dinsdag               7 maart (18.30 – 20.00 uur) Sporthal ’t Zijveld

Wie wil naar onze Open Trainingsdagen wil komen, moet zich per mail melden bij het wedstrijdsecretariaat van Inge Hageman (wsvzvhandbal@hotmail.com ). En kom twee avonden en één ochtend naar onze sporthal. Je bent van harte welkom.

Tips: Zorg dat je op tijd bent. Dan kun je lekker warmlopen in de warming-up ruimte van onze sporthal. Er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen met gezonde belangstelling voor onze mooie sport is welkom.

Ons motto is: bij Maedilon VZV gaan prestatie en plezier hand in hand.

advertentie