Meertour organisatie zoekt vrijwilligers

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Wieringerwerf – Over enkele weken is de aanvang van de 31ste Meertour. De vierdaagse wielerwedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij amateurwielrenners door de polder van de Wieringermeer hun kilometers afleggen.

Zoals elk jaar is de organisatie Stichting Meertour gebaat bij de hulp van een grote groep vrijwilligers. Ook dit jaar doen zij een oproep en bieden zij een prijzenpakket aan die onder de vrijwilligers wordt verloot.

De Meertour wordt georganiseerd van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei. De verkeersregelaars worden opgeleid door middel van een online cursus die geheel op kosten is van de organisatie. De belangrijkste taken van een vrijwilliger tijdens de Meertour is het afzetten van het parcours en na het passeren van de karavaan de weg weer openstellen.

Samen met de lokale sponsoren Camping Land uit Zee, Quinten Mode & More, Qjoezz-Factory, Kolkman Tweewielers en Hairstudio Hip wordt een prijzenpakket aangeboden. Er worden diverse cadeaubonnen verloot die tijdens de Meertour worden uitgedeeld. Op deze manier wilt de organisatie iets terug doen voor het werk van de vrijwilligers.

  • Korting t.w.v. EUR 1.000,- namens Keuken Kampioen te Zaandam
  • Cadeaubon t.w.v. EUR 30,- namens Camping Land uit Zee in Wieringerwerf
  • Cadeaubon t.w.v. EUR 20,- namens Fashion and Shoes – Quinten in Wieringerwerf
  • Cadeaubon t.w.v. EUR 20,- namens Dames en Heren mode – Quinten in Wieringerwerf
  • Cadeaubon t.w.v. EUR 25,- namens Kolkman Tweewielers in Zijdewind
  • Cadeaubon t.w.v. EUR 10,- namens Hairstudio Hip in Wieringerwerf (+ 2x EUR 15,- voor extra klanten)

Zou jij graag een handje willen helpen en kans maken op de bovenstaande prijzen?  Ga naar de website van van  en schrijf je in! Aanmelden kan de website stmeertour.com/vrijwilligers Meer informatie over de winactie en het prijzenpakket is te vinden op de Facebook van Stichting Meertour.

advertentie