Ook Dalfsen was voor VZV een paar maatjes te groot

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

(door: Theo Moras)

Net als Paaszaterdag tegen VOC kreeg het team van trainer/coach een behoorlijk pak slaag 38-18.
Ook tegen Dalfsen schortte het weer in de afwerking waardoor VZV ondanks uitstekend keepers werk zelfs tien doelpunten uit break outs moest incasseren.

Archieffoto: Patrick Hogervorst. Florance Kos nr.5 topscore met 5 treffers moeilijk aftestoppen

Iedere gemiste kans van VZV werd onmiddellijk afgestraft waardoor er bij het rustsignaal al een behoorlijke achterstand was opgelopen.
Ruststand 21-10

De eerste fase na rust kwam VZV dat ook tegen de koploper weer drie talenten uit de A-junioren aan de selectie had toegevoegd een stuk beter uit de startblokken. Maar naar mate de wedstrijd vorderde bleek dat toch niet vol te houden al was cirkelspeelster Florance Kos moeilijk af te stoppen en enkele fraaie doelpunten wist te scroren.

Halverwege het tweede bedrijf raakte Linsey Perre geblesseerd aan haar enkel en aan de kant moest toe kijken hoe Dalfsen zonder al te veel tegenstand van het overigens hard werken de team de wedstrijd uitspeelde.

Voor de speelsters was er dit paasweekend weinig eer te behalen alleen de beide keepsters manifesteerden zich ondanks de 40 en 38 tegentreffers geweldig, anders hadden de nederlagen tegen de beide koplopers zeker nog veel groter uitgevallen.

Was zaterdag Kim Jimmink de productiefste speelster tegen Dalfsen was Florance Kos met 5 treffers de topscorer.
Eindstand 38-18.

Zaterdag 22 april komt streekgenoot SEW in ’t Zijveld op bezoek hopelijk valt er dan voor het gehavende team van Betty Plasmeyer een beter resultaat te behalen.

“Derby “ Maedilon/VZV Ds.1 tegen Westfriesland/SEW Ds.1 .  Aanvangstijd 20.30 uur in Sporthal ’t Zijveld op SP. De Kogge.

advertentie